Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Zahradní pavilon

Zahradní pavilon

  • rychlá montáž/demontáž
  • velký výběr rozměrů od 2m 2 až po 18m 2
  • ochrana před deštěm, větrem i pálivým sluncem
  • cenově dostupné pro každého
  • víceúčelové využití

Čas strávený na zahradě je spojen především s odpočinkem a relaxací. Co však v případech, kdy Vám to počasí nedovolí? Tehdy určitě oceníte výhody zahradních pavilonů, které Vás ochrání před deštěm, ale i před nepříjemnými slunečními paprsky. Výhodou
zahradních pavilonů je možnost jejich častého přesouvání z místa na místo. V jeden den Vám poskytnou příjemný stín u bazénu, jindy zase ochrání zahradní sezení před deštěm.


Konstrukce
Záleží jen na Vás, pro jaký typ konstrukce se rozhodnete. Zda se rozhodnete pro ocelovou, nebo estetičtější hliníkovou konstrukci. Nepromokavé střešní plachty jsou samozřejmostí.

Boční plachty připevníte jednoduše suchými zipy a nemusíte se obávat zvědavých sousedů. Pro ty, kteří chtějí více luxusu, doporučujeme hexagonové hliníkové provedení zahradních pavilonů. Vybrat si můžete z několika kompaktních rozměrů.

Montáž, demontáž a kotvení

 

Montáž a demontáž zvládne i jedna osoba během pár minut. Bez nářadí nebo větší námahy to zvládnou i ženy. Pro svou mobilitu se zahradní pavilony stanou neodmyslitelnou součástí Vaší zahrady. Stačí zahradní pavilon dobře ukotvit, a jste v suchu nebo ve stínu.

 

Uskladnění
Skladovaní je nenáročné, složený pavilon zabere jen málo místa. Před uskladněním na delší dobu doporučujeme dobře vysušit střechu, aby se zabránilo tvorbě plísní.

Zahradní pavilon - photo

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Rychlé vyřízení objednávky ”
Ověřený zákazník
„ Rychlé dodání a vstřícný přístup. ”
Ověřený zákazník
„ Rychlé jednání. ”
Ověřený zákazník