Možnosti platby

Nabízíme Vám několik možností platby za Vaše zboží. Snažíme se vyhovět a přizpůsobit se potřebám a požadavkům každého zákazníka. Proto jsme rozšířili možnosti plateb za za zboží na několik možnosti Zde najdete přehled možností platby v našem internetovém obchodě.


platební kartou

Nejrychlejší online způsob platby. Podporujeme platební a kreditní karty: Master Card, Master Card Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron. Zboží v tomto případě expeduje ihned jako přijde objednávka.


na dobírku

Stále nejčastější způsob platby. Vaše objednávka je zaslána kurýrní společností na zadanou adresu a platíte až při jejím převzetí. Kurýrovi platíte v hotovosti nebo platební kartou.


v hotovosti

V případě, že se rozhodnete převzít si svoji objednávku v našem výdejním místě, kromě toho, že ušetříte na poštovném, můžete objednávku uhradit v hotovosti přímo na místě. Nebo si předem objednávku zaplatíte bankovním převodem nebo online platbou.


bankovním převodem

V tomto případě Vám zašleme fakturu (předfakturu) a následně objednávku zaplatíte bankovním převodem. Po ověření platby pokračujeme ve vyřizování Vaší objednávky a následně Vám ji zašleme. V případě, že nám pošlete doklad do zaplacení na emaik, není třeba počkat na připsání platby na náš účet.