Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Zahradní mobilní stan

  • Rychlá a snadná montáž
  • Stabilní, kvalitní konstrukce
  • Nepromokavá, odolná střecha
  • Mnoho rozměrů a bohatá barevná paleta

Vyřešte problémy s nedostatkem místa na vaší zahradě. Rádi si posedíte s přáteli na dvoře, ale nainstalování klasického altánu není ve vašem případě možné? Zahradní mobilní stan nabídne stejnou službu za výhodnější cenu a s mnohem efektivnějším využitím. Vytvořte prostor pro grilovací párty s přáteli, párty s rodinou, nebo jen jednoduše pro příjemný víkendový oběd na čerstvém vzduchu.

Konstrukce
Konstrukce zahradního stanu je dostatečně masivní, aby bez problémů ochránila vaši zábavu i během mírného větru nebo deště. Záleží jen na vás, jestli dáte přednost ocelové konstrukci nebo lehčí hliníkové. Obě vás spolehlivě schovají a vydrží také těžké podmínky. Hliníkovou konstrukci doporučujeme spíše tím zákazníkům, kteří chtějí altán hned po oslavě schovat. Ocel zase těm, kterým nevadí, pokud bude stan na zahradě rozložený i delší dobu.

Díky nepromokavé střeše oba druhy vytvoří příjemný stín a připnete-li ke střeše i boční stěny, budete chráněný i od přehnané pozornosti sousedů.

Pokud opravdu potřebujete profi stan, doporučujeme zahradní mobilní stan z hexa profilů.

Montáž, demontáž a kotvení
Co se týče instalace, jakož i rozebírání, nemusíte mít žádnou starost. Zahradní mobilní stan rozložíte během 5 minut, a to i bez návodu k použití. Demontáž je ještě jednodušší. Snadnou manipulaci umožňuje praktický rychle-rozkládací nůžkový mechanismus, se kterým je ovládání hračkou. Velmi důležité je ale dobré ukotvení stanu. Záleží zejména na povrchu, na němž je stan umístěn. Do měkkých podkladů se používají kotvící kolíky. Je-li podklad pod stanem z betonu nebo jiného tvrdšího materiálu, raději využijte vodní zátěže. Jsou stejně spolehlivé.

Skladování
Po sbalení zahradní mobilní stan jednoduše odložíte do garáže, sklepu nebo kůlny a nemusíte si s ním dělat starosti. Složený zabere minimum místa. Praktické rozměry stanu oceníte zejména tehdy, když ho budete chtít přenášet. Pohodlně se vám totiž vejde i do menšího osobního auta.

 

Zahradní mobilní stan - photo

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Rychlé dodání a vstřícný přístup. ”
Ověřený zákazník
„ Rychlé vyřízení objednávky ”
Ověřený zákazník
„ Rychlé jednání. ”
Ověřený zákazník