Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Výstavní stánek

Výstavný stan

  • Rychlá a snadná montáž
  • Silná a stabilní konstrukce
  • Nepromokavá střešní plachta
  • Možnost reklamního potisku

Upoutejte na sebe pozornost! Výstaviště slouží k tomu, abyste se co nejlépe prezentovali. Chcete-li skutečně vystoupit z davu a ukázat se, výstavní stánek je prostředek, kterým vám k tomu výrazně pomůže.

Stany jsou rovněž skvělým marketingovým nástrojem, co se týče zvýšení povědomí o vaší značce. Odlište se od šedého davu a buďte výjimeční. Váš výstavní stánek lze nechat u nás také potisknout. „Oblečte" stánek do firemních barev, aby upoutal pozornost potenciálních klientů.

Konstrukce
Naše výstavní stánky jsou ultra přenosné. Pokud často pendlujete mezi výstavami nebo trhy, oceníte jednoduchou, ale pevnou konstrukci stanů. Stánky mají nůžkovou, rychle-rozkládací konstrukci, jejíž obrovskou výhodou je její rychlá montáž a také demontáž. Již během 10 minut od příjezdu na prodejní místo můžete nabízet své zboží.

Vybrat si můžete ze dvou typů konstrukce - ocelové nebo lehčí hliníkové. Každá má své výhody. V interiéru, resp. prostorách, kde nehrozí extrémní namáhání konstrukce, vám stačí hliník. Pokud ovšem požadujete maximální stabilitu a sílu, zvolte ocel, která je i mírně cenově dostupnější. Pokud hledáte kompromis mezi přenosností a výdrží, zkuste zesílené hliníkové konstrukce s hexagonovým profilem. Součástí každého stanu je, samozřejmě, také nepromokavá, odolná střešní plachta. Na ni lze pomocí suchých zipů připevnit boční plachty, které vám v případě zájmu dokážeme také opatřit reklamním potiskem.

Montáž, demontáž a kotvení
Výstavní stánky jsou rychle-rozkládací, složíte a rozložíte je během pár minut. Nůžková konstrukce umožňuje snadné ovládání, zvládnou jej i děti. Vždy je ovšem důležité stan dobře ukotvit. Existuje několik způsobů, jak to udělat. Pokud se jedná o betonový podklad, vhodná je vodní zátěž. Pokud máte stan položený na trávě, případně podobném měkkém povrchu, využijte kotvící kolíky.

Skladování
Výstavní stánky mají kompaktní rozměry a po sbalení zabírají jen minimum prostoru. Bez problémů je sbalíte a převezete také v osobním autě, v dodávce si je ani nevšimnete. Nezaberou prakticky žádné místo ve sklepě, ve skladu nebo v kanceláři.

Dodání
Prostřednictvím kurýrů stany doručujeme v rámci celého Slovenska. Samozřejmě, je možné využít také osobní odběr. Stačí zavolat, domluvit si termín a my vám stan vydáme v našem skladu v Liptovském Mikuláši. Bez problémů i během večerních hodin nebo o víkendu.

Výstavní stánek - photo

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ výborná komunikace výborná komunikace, ”
Ověřený zákazník
„ Rychlé jednání. ”
Ověřený zákazník
„ Rychlé dodání a vstřícný přístup. ”
Ověřený zákazník