Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Stany pro hasičské soutěže

  • Snadná montáž
  • Odolná a stabilní kostra
  • Ochrana před deštěm i sluncem
  • Možnost reklamního potisku  

Hasičské soutěže mají neopakovatelnou atmosféru. Pro obce to bývá obrovská slavnost, často spojená také s jarmarkem, případně dalšími událostmi. Při tomto typu akcí se vždy vyplatí mít po ruce nějaký ten přístřešek.

Stany pro hasičské soutěže jsou vhodné především k zajištění techniky, jako ochrana před počasím, ale rovněž slouží jako sklady nebo prostory pro odkládání osobních věcí. Výborně se pod nimi například vaří guláš. Univerzální využití představuje jednu z největších výhod přenosných stanů.

 

Konstrukce
Pokud i vy hledáte stany pro hasičské soutěže, určitě oceníte naše řešení. Nabízíme přenosné stany s ocelovou i hliníkovou konstrukcí, které odolají i opravdu silným vrtochům počasí. Oba materiály se vyznačují skvělou výdrží a kvalitou. Ocel je více vhodná pro více exponovaná místa a je o něco levnější. Hliník je zase univerzálnější, snáze se přenáší a lépe se s ním manipuluje. Nicméně, oba druhy nekompromisně zabezpečují to, co mají, tedy poskytují ochranu před počasím a přírodou.

Ocelový, nebo hliníkový skelet je doplněn kvalitní, odolnou a nepromokavou střešní plachtou, která zabezpečí sucho i během průtrže mračen. Pomocí suchých zipů lze na střechu velmi rychle připevnit také boční stěny, díky čemuž dokážete rychle vytvořit uzavřený prostor. V případě zájmu provedeme také reklamní potisk stěn, a vy tak můžete propagovat svou obec nebo hasičský sbor.

Montáž, demontáž a kotvení
Postavení stanu určeného pro hasičské soutěže nezabere ani 5 minut. Zvládne ji také laik bez návodu. Snadnou manipulaci umožňuje praktická nůžková konstrukce s rychle-rozkládacím mechanismem. Nemusíte se proto bát ani toho, že se rychle přižene bouřka. Budete rychlejší. Zvýšenou pozornost ale určitě věnujte ukotvení, které je alfou a omegou bezpečné stability stanu. Kotvení závisí zejména na povrchu pod stanem. Pokud je podklad tvrdý, například dřevo nebo beton, stan upevněte pomocí vodních zátěží. Pokud jste na louce a povrch pod vámi je měkký, budou vám stačit i obyčejné zatloukací kolíky, které lze u nás zakoupit.

 

Skladování
Další velkou výhodou přenosných stanů je jejich snadné skladování, i ty rozměrnější stany lze složit do kompaktní velikosti, která zabírá jen minimum místa. Složený stan určený pro hasičské soutěže tak jednoduše uskladníte ve sklepě, garáži, ale překážet nebude ani v hasičské zbrojnici. Vejde se kamkoliv. K převozu nepotřebujete hasičské auto, stačí i osobní.
Stany pro hasičské soutěže - photo

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Vše přesně podle popisu. Rychlé dodání. ”
Ověřený zákazník
„ Rychlé dodání a vstřícný přístup. ”
Ověřený zákazník
„ Dodání do bydliště . Dobrá komunikace. ”
Ověřený zákazník