Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Stanový přístřešek

Stanový přístřešek

  • rychlá montáž, demontáž
  • snadno přenosný, což ocení hlavně ti, kteří se často přesouvají z místa na místo
  • ochrana před deštěm, větrem a sněhem
  • mnoho rozměrů a barev

Pracujete často venku a otravuje Vás nepříjemné počasí? Déšť, vítr nebo pálící ​​slunce Vás již nebudou trápit. Máme pro Vás řešení! Stanový přístřešek, se kterým se práce stane zábavou.

Stanové přístřešky jsou vhodné i jako prostor pro uskladnění materiálu, pracovních nástrojů nebo strojů. Vytvořte si v průběhu pár minut zázemí, pracujte v suchu a se střechou nad hlavou.


Konstrukce
Stanový přístřešek má dostatečně silnou konstrukci, abyste jej mohli využít i na stavbě nebo na jiném pracovišti, kde se nepracuje zrovna v rukavičkách. Ocelová varianta přístřešku odolá i silnějšímu řádění počasí. Hliníková konstrukce je lehká, přenosná a skladná. Samozřejmostí je nepromokavá střešní plachta, ke které lze jednoduše připojit boční plachty suchými zipy.

Montáž, demontáž a kotvení
Stanový přístřešek postavíte díky nůžkové konstrukci během pár minut i s nasazením střešní plachty. Máte na výběr z několika variant stanových přístřešků. Hliníkový nebo ocelový? Je to jen na Vašem výběru. Pro ty, co potřebují něco extra, máme v nabídce extra silné hliníkové hexagonové konstrukce ve dvou provedeních. Stanové přístřešky lze ukotvit také na betonu pomocí vodní zátěže. Kotvící kolík jednoduše zabijete do trávy a písku z naší nabídky.

Skladování
Stanový přístřešek má po sestavení malé rozměry, uskladnit jej můžete třeba i ve sklepě.

Stanový přístřešek - photo

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ rychlé jednání ”
Ověřený zákazník
„ Rychlost ”
Ověřený zákazník
„ Rychlé jednání. ”
Ověřený zákazník