Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Stánek pro prodej ze dvora

  • Rychle-rozkládací konstrukce
  • Odolnost vůči namáhání
  • Spolehlivá ochrana před počasím
  • Mnoho rozměrů, možnost reklamního potisku

Pokud jste chytrý farmář nebo řemeslník a prodáváte své výrobky přímo ze dvora, máme pro vás řešení věčného problému, jak ochránit sebe i své produkty před nepřízní počasí a ještě i zaujmout. Stany pro prodej ze dvora jsou ideální alternativou dřevěných altánků či přístřešků, které jsou pro tyto případy dost nepraktické.

Stany určené pro prodej ze dvora umožňují vytvořit krytý prostor i v té části vašeho dvora nebo zahrady, která není zastřešená. Zároveň, pokud využijete naši možnost nechat stan potisknout reklamním textem nebo grafikou, dokážete okamžitě zaujmout potenciální zákazníky.

Konstrukce
Prodejní stánek je konstrukčně velmi jednoduchý, aby s ním dokázal manipulovat každý a aby jeho montáž nezabírala příliš mnoho času. Vybrat si můžete ze dvou velmi kvalitních materiálů, z hliníku a oceli. Z hlediska stability a výdrže je zcela jedno, kterou variantu si pořídíte. Pokud ovšem plánujete stánek častěji přenášet, je vhodnější zvolit hliníkovou konstrukci, která je lehčí. Výhoda ocelové konstrukce spočívá zase v tom, že je o něco cenově levnější. Součástí stanu pro prodej ze dvora je kromě nůžkové konstrukce i odolná, nepromokavá střecha. K ní lze zajistit také boční stěny se suchým zipem, pomocí kterého se střecha spojuje s boky.

Montáž, demontáž a kotvení
Naše stánky mají nůžkovou rychle-instalační konstrukci, kterou také člověk, který se s tímto mechanismem setkal poprvé, složí v průběhu méně než 10 minut, včetně ukotvení. Právě v správném kotvení přitom tkví tajemství odolnosti našich stanů.

Má-li váš dvůr hliněný, respektive měkký podklad, dokupte k stanu kotvící kolíky. Pokud stan rozkládáte na betonu nebo podobně tvrdém povrchu (dřevo), doporučujeme jej zatížit vodními zátěžemi.

Skladování
Vůbec nezáleží na tom, který z rozměrů stánků si vyberete. Všechny varianty mají ve složeném stavu velmi kompaktní rozměry a zaberou jen minimum místa. I ty největší rozměry poskládáte do osobního auta. Stačí 5 minut ke složení a odložení do garáže.

Stánek pro prodej ze dvora - photo

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Dodání do bydliště . Dobrá komunikace. ”
Ověřený zákazník
„ Rychlé jednání. ”
Ověřený zákazník
„ Zkušenosti s obchodem nemám protože nakupují poprve ale byl jsem spokojen, rychlostí a dobrou komunikaci děkuji. ”
Ověřený zákazník