Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Stan pro mobilní odběrné místo COVID-19

Stan pro mobilní odběrné místo COVID-19

  • rychlé rozložení a složení, které zvládne i jedna osoba bez použití nářadí
  • snadno přenosný, nezabírá velký prostor
  • snadno čistitelný
  • vyměnitelné všechny náhradní díly

Na základě aktuálního vývoje situace v souvislosti s pandemií COVID-19, při mnoha nemocnicích a centrech zdravotní péče vznikají mobilní odběrná místa - MOM. Pro rychlé a mobilní zastřešení poslouží rychle-rozkládací hygienické stany, které jsou ideálním řešením pro takovéto mobilní stanovisko a mohou sloužit také jako testovací stan. Rozložit testovací stan zvládne i jedna osoba v průběhu pár minut. Stan je snadno přenosný, můžete jej bez problémů přenést všude tam, kam právě potřebujete.

Dostupné jsou ocelové, hliníkové nebo profi hexagonové konstrukce v různých velikostech. Testovací stany je možné uzavřít z každé strany. Pro lepší světelné podmínky v testovacím stanu máme v nabídce i boční stěnu s oknem. Přední stěna s dveřmi zabezpečí větší soukromí při odběru vzorků.

Rychle-rozkládací stany se používaly jako testovací stany také při celoplošném testování antigenovými testy. Osvědčily se nejen při odběru vzorků, ale i při zpracování administrativy spojené s testováním.

Rychle-rozkládací stan je vhodný i pro testování v lyžařských střediscích. Ke stanu Vám umíme zajistit také rozkládací stůl.

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Rychlé dodání a vstřícný přístup. ”
Ověřený zákazník
„ rychlé jednání ”
Ověřený zákazník
„ Rychlé vyřízení objednávky ”
Ověřený zákazník