Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Stan na slavnost

Stan pro slavnostní příležitosti

  • Snadná manipulace
  • Pevná, no lehká konstrukce
  • Spolehlivá ochrana před počasím
  • Mnoho rozměrů a bohatá barevná paleta

Chystáte parádní oslavu na čerstvém vzduchu, ale bojíte se nepříznivého počasí? Párty stany pro slavnostní příležitosti vás zbaví nervozity. Rozkládací stan určen pro slavnostní příležitosti je někdy lepší řešení, jak přístřešek, který je pevně upevněn.

Můžete totiž udělat oslavu přímo v nejkrásnějším koutě vašeho dvora nebo zahrady, aniž byste museli kalkulovat s tím, kam ještě dosáhne střecha domu či altánku. Vyberte stan a za několik minut máte na zahradě vytvořený prostor, kde se můžete vy i vaši hosté schovat před sluncem, deštěm nebo nepříjemným větrem.

Konstrukce
Stín a ochranu před deštěm vám zabezpečí vodě odolná, opravdu nepromokavá plachta, na kterou, chcete-li, můžete připevnit také boční stěny. Stabilitu a pevnost stanu pro slavnostní příležitosti dodá masivní nůžková konstrukce. Vybrat si můžete již ze dvou variant. Ocel nebo hliník. Při obou garantujeme výbornou odolnost a maximální ochranu proti vlivům počasí. Ocelová konstrukce je trochu levnější, hliníková má zase výhodu v tom, že se s ní snadněji manipuluje. K dispozici je také speciální odolnější hliníková konstrukce z hexa profilů, kde se vejde ještě více vašich přátel.

Montáž, demontáž a kotvení
Párty stany mohou klidně sloužit i jako rychlá záchrana, pokud vás překvapí počasí. Jejich montáž totiž zabere ani ne 5 minut. Postavit je přitom zvládne i naprostý laik, a to díky praktické rychle-rozkládací nůžkové konstrukci. Její obsluha je až směšně jednoduchá. Čemu ovšem třeba věnovat zvýšenou pozornost, je kotvení. Právě v něm spočívá stabilita stanu.

Dbejte proto, abyste zvolili správný typ kotvení. Pro ukotvení do měkkých podkladů, např. hlína, doporučujeme zakoupit zabezpečovací kolíky. Chcete-li stan postavit na tvrdý povrch, dřevo, beton apod., lepší, než se trápit se zatloukáním, je využít vodní zátěže. Jsou stejně efektivní.

Skladování
Skladování je další silnou stránkou stánků s nůžkovou konstrukcí. Ve sbaleném stavu totiž zabírají jen minimum místa. Lehce je tak odložíte i v prostoru, kde vám již nezbývá mnoho místa. Platí to i při převozu, bez problémů stan pro slavností příležitost hodíte také do kufru osobního auta.

Dodání
Naše produkty distribuujeme kamkoli v rámci Slovenska, a to pomocí kurýrní společnosti. V případě, že vám ale více vyhovuje osobní odběr, je pro vás připraveno také výdejní místo v Liptovském Mikuláši. Po telefonické domluvě vám zboží připravíme a můžete si pro něj přijít. Pokud se dohodneme, tak i večer nebo o víkendu.

 

Stan na slavnost - photo

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Dodání do bydliště . Dobrá komunikace. ”
Ověřený zákazník
„ Zkušenosti s obchodem nemám protože nakupují poprve ale byl jsem spokojen, rychlostí a dobrou komunikaci děkuji. ”
Ověřený zákazník
„ Vpondělí objednate v uterý máte doma ”
Ověřený zákazník