Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Skládací stánek

Skládací stánek

  • mobilita, skladnost
  • široká možnost využití
  • různé rozměry a barvy
  • možnost spojování, čímž získáte větší rozměr
  • dostupnost náhradních dílů

Skládací stánky jsou skvělým pomocníkem zejména tehdy, když potřebujete něco zakrýt, případně oddělit samostatný prostor. Skládací stan dokážete bez použití nářadí postavit opravdu kdekoliv a neztrácíte při tom svůj drahocenný čas ani prostor. Vyberte si z množství nabízených rozměrů přesně takový, který se hodí právě Vám a Váš problém může být již zítra vyřešen. V případě potřeby stačí stánek složit, čímž získáte opět celý prostor.


Konstrukce
Vybrat si přitom můžete ze dvou typů konstrukce - hliníkové a ocelové. Obě jsou dostatečně pevné, stabilní a zvládnou i větší vrtochy počasí. Konstrukce máme v 4 provedeních, od základní až po profi. Střešní plachty jsou nepromokavé, boční plachty se jednoduše upevňují suchými zipy.

Montáž, demontáž a kotvení
Nůžková konstrukce skládacího stánku zajišťuje, že stan dokáže během pár minut rozložit i jedna osoba. Ve složeném stavu nezabírá mnoho místa a na přepravu stánku Vám postačí jen osobní auto. Kotvení kolíky nebo vodními zátěžemi zajišťuje vysokou odolnost stanu i vůči silnějším výkyvům počasí.

Skladování
Před uskladněním doporučujeme střešní plachtu vysušit, aby se zabránilo tvorbě plísní. Kromě toho je skládací stan nenáročný na skladování.

Skládací stánek - photo

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Rychlost ”
Ověřený zákazník
„ Rychlé dodání a vstřícný přístup. ”
Ověřený zákazník
„ Rychlé vyřízení objednávky ”
Ověřený zákazník