Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Samorozkládací stan

Samorozkládací stan

  • rozložení a složení trvá jen pár minut
  • rozměry od 4m 2 až do 18m 2
  • ocelová nebo hliníková konstrukce
  • nastavitelná podchodná výška
  • široká škála využití

Přesouváte-li se často při své práci z místa na místo a vedle toho potřebujete také střechu nad hlavou, naše samorozkládací stany jsou pro Vás tím správným řešením.

Samorozkládací stan Vám nabízíme v několika kompaktních velikostech, abyste si mohli vybrat ten, který Vám nejlépe vyhovuje a který splní všechny Vaše požadavky. Využijte jejich širokou variabilitu! Jeden den mohou sloužit jako zahradní altán nebo party stan a na druhý den je snadno změníte na garáž, mobilní dílnu nebo prodejní stánek. Zvolte si přesně takový, který potřebujete.


Konstrukce
V nabídce máme několik typů konstrukcí samorozkládacích stanů. Základní provedení je ocelové s povrchovou úpravou práškovou barvou. Hliníková varianta je estetičtější a lehčí. Pro ty náročnější máme v nabídce hliníkové hexagonové konstrukce ve dvou provedeních - se 6úhelníkovým průřezem nohy o průměru 40x40mm a 50x50mm.

Montáž, demontáž a kotvení
I ten největší samorozkládací stan z naší nabídky v rozměru 18m 2 složíte a rozložíte během pár minut. Ve sbaleném stavu se vejde do kufru každého auta. Jednoduše jej sbalíte a použijete všude tam, kde to právě potřebujete. Samorozkládací stan při správném ukotvení
zvládne nápor větru i deště.

Skladování
Samorozkládací stany po sbalení nezabírají mnoho místa a jejich skladování nevyžaduje žádné speciální podmínky. Střešní plachtu ale doporučujeme pořádně vysušit.

Samorozkládací stan - photo

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Rychlé vyřízení objednávky ”
Ověřený zákazník
„ Rychlé dodání a vstřícný přístup. ”
Ověřený zákazník
„ Zkušenosti s obchodem nemám protože nakupují poprve ale byl jsem spokojen, rychlostí a dobrou komunikaci děkuji. ”
Ověřený zákazník