Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Rychle rozkládací stan

Rychle rozkládací stan

  • snadná manipulace, rychlá montáž, demontáž
  • poskládaný nezabírá mnoho místa, vejde se do každého auta
  • nepromokavá střešní plachta zaručuje ochranu v každém počasí
  • stabilní a pevná ocelová i hliníková konstrukce
  • velký výběr barev a rozměrů

Rychle rozkládací stan nabízí mnoho možností využití. Snadná montáž, kompaktní rozměry, toto jsou hlavní atributy a důvody, proč stále více lidí využívá rychle rozkládací stany.

Lze je použít jako klasické party stany, prodejní stánky, zahradní altány, jako zastřešení teras, rybářské bivaky, případně jako přístřešky pro auto či mobilní dílnu. Existuje skutečně mnoho možností jeho využití. Na výběr máte několik rozměrů, od 2x2m až po 6x3m.


Konstrukce
Rychle rozkládací stany máme k dispozici v různých provedeních. Kromě klasické ocelové a hliníkové konstrukce máme v nabídce i vysoce kvalitní hliníkové hexagony. Všechny typy konstrukcí se snadno rozkládají, jsou odolné a pevné. Při správném kotvení bez problémů odolají i drsnějším povětrnostním podmínkám.

Montáž, demontáž a ukotvení
Systém rozkládání a skládání rychle rozkládacích stánků je zcela jednoduchý. I jedna osoba to zvládne max. do 3 minut. Střešní plachtu po prvním nasazení na konstrukci lze ponechat na stanu upevněnou i delší dobu.

V případě, že chcete rychle rozkládací stan uzavřít, máte k dispozici boční plachty, které se na střechu upevňují suchými zipy. Potřebuje stan ukotvit na betonu? Žádný problém! Nemusíte nic vrtat, protože v nabídce máme vodní zátěže, které se jednoduše naplní vodou nebo pískem.

Skladování
Před delším uskladněním doporučujeme střešní plachtu dobře vysušit, čímž se zabrání tvorbě plísní. Jinak je skladování rychle rozkládacího stánku nenáročné.

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Zkušenosti s obchodem nemám protože nakupují poprve ale byl jsem spokojen, rychlostí a dobrou komunikaci děkuji. ”
Ověřený zákazník
„ Rychlé vyřízení objednávky ”
Ověřený zákazník
„ Vpondělí objednate v uterý máte doma ”
Ověřený zákazník