Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Rybářské stany

  • Rychlá a snadná instalace
  • Odolná, stabilní konstrukce
  • Spolehlivá ochrana před počasím
  • Jednoduchý transport i v osobním autě

Patříte mezi ty, co rybaří v každém počasí? Vyzkoušejte přenosný rybářský stan. Dopřejte si střechu nad hlavou a nohy v suchu i během největší průtrže mračen. Během léta si zase budete vychutnávat rybaření v příjemném stínu. Stany pro rybáře poskytují skvělý komfort i v náročných přírodních podmínkách a přístřešek, pod který můžete pozvat také své kolegy rybáře.

Konstrukce
Rybářské stany nabízíme s pevnou, ale lehkou rychle-rozkládací konstrukcí. Vybrat si můžete hliníkovou nebo ocelovou verzi. Stan zvolte podle toho, v jakých podmínkách nejčastěji chytáte a jak často jej budete na ryby přenášet. Bivak na vašem oblíbeném místě postavíte již během 5 minut. Do 10 minut máte nahozené a jste pěkně chráněny pořádnou střechou nad hlavou. K té lze připnout také boční stěny, díky čemuž budete úplně odděleny od okolí.

Montáž, demontáž a kotvení
Ani u jedné varianty se nemusíte bát, že nevydrží i opravdu zatěžkávací zkoušky. Ocel a také hliník odolá i silnému dešti nebo větru. Díky velmi jednoduché montáži se již nestane, že by vás na rybaření překvapila bouře. Rozložení vám totiž nezabere ani 5 minut. Stan je třeba především dobře ukotvit. Do měkkých povrchů doporučujeme použít kotvící kolíky, pokud je břeh kamenitý, nebo dokonce betonový, zatižte stan vodními zátěžemi.

Skladování
Složit a skladovat rybářské stany není nic složitého. Díky kompaktním rozměrům ve složeném stavu je snadno odvezete i osobním autem a uložíte kamkoli. Ani ocelová varianta není přehnaně těžká, takže ji zvládnete bez větších problémů odnést. Stany vám nezaberou mnoho místa ani v panelákovém sklepě, ani v garáži rodinného domu.

Rybářské stany - photo

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Rychlé jednání. ”
Ověřený zákazník
„ Dodání do bydliště . Dobrá komunikace. ”
Ověřený zákazník
„ výborná komunikace výborná komunikace, ”
Ověřený zákazník