Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Roztahovací stan

Roztahovací stan

  • všestranné využití
  • pevná ocelová nebo hliníková konstrukce
  • velký výběr rozměrů a barev
  • vyměnitelné náhradní díly
  • ochrana před nepříznivým počasím

Měníte často místo své práce a hodila by se vám mobilní dílna? Potřebujete kvalitní prostor k prodeji či propagaci svých výrobků? Roztahovací stany Vám poskytují dokonalé řešení. S jejich pomocí si za malou chvilku kdykoli a kdekoli vytvoříte prostor, který využijete na to, co právě potřebujete. Nejmenší rozměr 2×2m je vhodný například na překrytí jídla či materiálu, velké stany v rozměru 3x6 metru využijete jako garáž nebo větší mobilní dílnu. Možnosti využití roztahovacích stanů jsou ovšem velmi široké. Vyberte si přesně to, co potřebujete.


Konstrukce
Ocel nebo hliník? Je jen na Vás, jaký typ konstrukce si vyberete. Ocelová konstrukce je těžší, povrchově upravena práškovou barvou, která zabraňuje korozi. Hliníková konstrukce působí estetičtějším dojmem a je také lehčí, což při své práci ocení hlavně ženy. Všechny
konstrukce jsou přitom dostatečně pevné a stabilní.

Montáž, demontáž a kotvení
Roztahovací stany si získaly oblibu zejména kvůli své nůžkové konstrukci, která umožňuje snadné skládání a rozkládání stanu. Střešní plachta je nepromokavá, s možností doplnění bočními plachtami na suchý zip. Velmi důležité je kotvení, aby se předešlo poškození stanu, např. při silném větru.

Skladování
Roztahovací stany nevyžadují žádné speciální podmínky na uskladnění. Střešní plachtu doporučujeme dobře vysušit, aby se zabránilo tvorbě plísní.

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Rychlé jednání. ”
Ověřený zákazník
„ Rychlé vyřízení objednávky ”
Ověřený zákazník
„ Rychlost ”
Ověřený zákazník