Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Rozkládací stánek

Rozkládací stánek

  • rychlá montáž, demontáž
  • snadno přenosný, vejde se do každého auta
  • velký výběr barev a rozměrů
  • nastavitelná podchodná výška
  • ochrana proti slunci, dešti a větru

Prodáváte na trzích nebo pracujete venku a potřebujete střechu nad hlavou? Pak je pro Vás rozkládací stánek vítaným pomocníkem. Snadno jej rozložíte a složíte všude tam, kde jej právě potřebujete. Rozkládací stánek si Vás získá lehkou manipulaci.

6 barevných provedení, 4 typy konstrukcí a 5 velikostí zaručuje, že si jistě vyberete stánek, který vyhoví právě Vašim požadavkům. Přidáním bočních plachet si můžete rozkládací stan barevně zkombinovat podle svých představ, přizpůsobit podchodnou výšku pomocí nastavitelných nohou stanu.


Konstrukce
Je jen na Vás, zda si vyberete ocelové nebo hliníkové provedení rozkládacího stánku, které díky své ceně představuje v obou případech to nejlevnější dočasné zastřešení prostoru. Oba typy konstrukcí rozkládacího stánku jsou dostatečně pevné a zároveň snadno přenosné.

Montáž, demontáž a kotvení
Díky nůžkové konstrukci jsou rozkládací stany snadno rozložitelné a během pár minut je dokáže postavit i jedna osoba. Rozkládací stánek se pohodlně vejde do kufru osobního auta, a to i přesto, že největší rozměr v naší nabídce představuje až 6x3 metrů. Poškozený díl dokážete jednoduše vyměnit díky šroubovaným spojům. Při správném ukotvení stan odolá i silnějším výkyvům počasí.

Skladování
Rozkládací stánek není náročný na skladování.

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ výborná komunikace výborná komunikace, ”
Ověřený zákazník
„ Rychlé vyřízení objednávky ”
Ověřený zákazník
„ Rychlost ”
Ověřený zákazník