Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Rodinný stan

Rodinný stan

  • ochrana před nepříznivým počasím
  • snadno přenosné
  • velký výběr rozměrů a barev
  • pevná ocelová nebo hliníková konstrukce
  • vyměnitelné náhradní díly
  • všestranné využití

Jezdíte-li s rodinou nebo přáteli často kempovat do přírody, případně jen chcete mít na zahradě místo, kde si se svými blízkými klidně posedíte, rodinný stan je pro Vás skvělé řešení.

Jejich velkou výhodou je mobilita, pokaždé mohou najít jiné uplatnění, ať už jako přístřešek pro grilování, guláš párty s přáteli nebo zastřešení pískoviště pro děti, své uplatnění najde kdekoliv. Získáte tak potřebnou střechu nad hlavou, příjemný stín nebo ochranu před deštěm a Vaše příjemné chvíle nepřeruší žádné počasí.


Konstrukce
Konstrukce je velmi pevná, přičemž máte na výběr ocelové nebo hliníkové řešení. Velkou výhodou jsou rozměry rodinných stanů, bez problémů se vejdou i do kufru menšího auta, díky čemuž je můžete vzít kamkoli.

Vyberte si barvu, případně doplňkové vybavení a jakákoliv rodinná událost se může konat v příjemném prostředí, pod rodinnými stany.

Montáž, demontáž a kotvení
Postavení rodinného stanu je velmi jednoduché. I člověku s minimem praxe zabere maximálně několik minut. Bez použití nářadí jej díky nůžkové konstrukci postaví i ženy. Aby Vám rodinný stan vydržel co nejdéle, je potřeba jej správně ukotvit. V naší nabídce najdete kotvící kolíky, kotvící popruhy pro opásání nákladu, ale i vodní zátěže.

Skladování
Uskladňujete-li rodinné stany na delší období, střešní plachty doporučujeme dobře vysušit, aby se zabránilo poškození střešní plachty.

Rodinný stan - photo

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Dodání do bydliště . Dobrá komunikace. ”
Ověřený zákazník
„ Vše přesně podle popisu. Rychlé dodání. ”
Ověřený zákazník
„ rychlé jednání ”
Ověřený zákazník