Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Promo stan

Promo stan

  • možnost potisku
  • rychlá montáž/demontáž
  • ocelová nebo hliníková konstrukce
  • široký výběr rozměrů a barev
  • mobilita a skladnost

Žádná velká akce se nemůže obejít bez pořádného promo stanu. Nechte si u nás promo stánek potisknout firemním logem, díky čemuž neuniknete oku žádného zákazníka.

Ať už jste na festivalu, outdoorevente, výstavě nebo veletrhu, promo stany zajistí, že si Vás všimne dostatek lidí. Elegantní a luxusní řešení pro každého. Stačí si jen vybrat typ konstrukce, rozměry a barvu promo stánku a na nejbližší akci dozajista zazáříte.


Konstrukce
Pro ty náročnější doporučujeme profi hexagonové konstrukce. 6úhelníkový průřez nohou zajišťuje dokonalou stabilitu stanu. I přes masivnější konstrukci je práce s promo stany nenáročná. Střešní plachta je nepromokavá, boční plachty se upínají zipy. Přepravní vak na kolečkách Vám usnadní přepravu promo stanu. Pro méně náročné zákazníky nabízíme i ocelové konstrukce.

Máte na výběr z různých rozměrů a barev. Náhradní díly máme vždy na skladě, a tak se nemusíte obávat, že promo stan zůstane nepoužitelný.

Montáž, demontáž a kotvení
V případě potřeby stan postavíte za kratičkých 5 minut, a tak máte během chvilky vytvořen exkluzivní prostor pro VIP hosty nebo dokonalou předváděcí plochu, kde můžete prezentovat cokoliv bez nežádoucích ruchů okolí. Stan můžete postavit kamkoli, s použitím vodních zátěží jej v pohodě ukotvíte i na betonu nebo dlažbě.

Skladování
Promo stan uskladníte kdekoliv. Po sestavení zabírá minimum místa.

Promo stan - photo

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Vše přesně podle popisu. Rychlé dodání. ”
Ověřený zákazník
„ rychlé jednání ”
Ověřený zákazník
„ Rychlé dodání a vstřícný přístup. ”
Ověřený zákazník