Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Přístřešek pro uskladnění materiálu a dřeva

  • Postaveno již za 5 minut
  • Stabilní, spolehlivá konstrukce
  • Nepromokavá, odolná střešní plachta
  • Mnoho rozměrů přístřešků

Chybí vám na dvoře, nebo chatě, kůlna či garáž, kde byste mohli odložit materiál nebo nářadí? Hledáte způsob, jak ochránit dřevo před tím, aby na něj pršelo? Přístřešek pro uskladnění materiálu vám pomůže a ochrání cokoli, co potřebujete. Vybrat si můžete z několika rozměrů, barevných variant nebo konstrukčních materiálů. Nepodřizujte se vlivu počasí a překryjte, co potřebujete.

Konstrukce
Váháte-li, zda je takové řešení dostatečně stabilní, máme pro vás kladnou odpověď. Při dobře ukotveném přístřešku pro materiál nemusíte mít žádné pochybnosti. Odolá i drsnějšímu počasí. V nabídce jsou dva materiály. Ocel a hliník. Oba jsou dostatečně pevné a silné, aby vydržely také drsné zimní podmínky. Hliník je vhodnější pro častější manipulaci, ocel zase tehdy, pokud chcete mít stan déle na jednom místě a potřebujete skutečně maximální ochranu před počasím.

Součástí stanu je kromě rychle-rozkládací nůžkové kostry také odolná, nepromokavá střešní plachta. Nepromokavý materiál zajistí dokonalou ochranu všeho, co je ukryto v prostoru stanu. K střeše lze pomocí suchého zipu připnout také boční stěny a vytvořit tak uzavřený prostor pro skladování toho, co potřebujete.

Nabízíme rovněž zesílené hliníkové hexagonové konstrukce.

Montáž, demontáž a kotvení
Instalace i demontáž jsou zcela snadné. I bez návodu přístřešek složí kdokoliv a nezabere mu to ani 5 minut. Nůžková konstrukce je zárukou bezpečné a rychlé manipulace. Dobrá stabilita přístřešku závisí na kvalitním ukotvení. Pokud hodláte přístřešek pro materiál postavit na měkkém podkladu, využijte kotvící kolíky. Je-li pod přístřeškem betonový povrch, kameny nebo jiný tvrdý materiál, je dobré využít vodní zátěže.

Skladování
Když přístřešek pro materiál potřebujete dočasně odložit, není nic jednoduššího, než ho složit, sbalit a odložit do sklepa nebo do garáže. Po složení je stan opravdu velmi kompaktní a zabere jen minimum místa. Dokonce i ty největší rozměry lze pohodlně převážet v osobním autě. Není se čeho bát.

Přístřešek pro uskladnění materiálu a dřeva - photo

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ výborná komunikace výborná komunikace, ”
Ověřený zákazník
„ Zkušenosti s obchodem nemám protože nakupují poprve ale byl jsem spokojen, rychlostí a dobrou komunikaci děkuji. ”
Ověřený zákazník
„ Rychlé jednání. ”
Ověřený zákazník