Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Prezentační stánek

Prezentační stánek

  • rychlá montáž/demontáž
  • mobilita a skladnost
  • možnost reklamního potisku
  • velký výběr rozměrů a barev

Chodíte často na veletrhy, výstavy a propagační akce? Potřebujete si co nejdříve připravit prostor pro propagaci svých produktů? Prezentační stany jsou pro Vás dokonalým řešením. Prezentační stánek postavíte během pár minut a můžete se věnovat svým zákazníkům. Chcete přilákat více potenciálních zákazníků? Nechte si stan potisknout firemním logem, díky čemuž se stanete nepřehlédnutelný.

Konstrukce

Prezentační stánek máme v několika konstrukčních provedeních. Základní provedení je ocelové. Estetičtější a lehčí je hliníková konstrukce. Pro ty náročnější doporučujeme hexagonové konstrukce, při nichž 6uhelníkový průřez nohou zajišťuje dokonalou stabilitu stanu. Všechny typy konstrukcí se díky nůžkovému systému snadno rozkládají, skládají a přepravují. Přepravní vak na kolečkách Vám usnadní přepravu prezentačního stanu. Střešní plachta je, samozřejmě, nepromokavá, boční plachty se upínají suchými zipy na střechu.

Montáž, demontáž a kotvení

Montáž stanu zvládne také naprostý laik, zabere Vám to jen kratičkých pár minut. Bez problémů a nářadí stan jednoduše postavíte, po akci snadno sbalíte a převezete v kufru auta. Stan s menšími rozměry dovede postavit také jeden člověk. Můžete ho postavit kamkoli, s použitím vodních zátěží stan v pohodě ukotvíte také na betonu nebo dlažbě.

Skladování

Prezentační stany nevyžadují žádné zvláštní podmínky pro uskladnění. Uskladnit je můžete v podstatě kdekoli v suchém prostředí.

Prezentační stánek - photo

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Dodání do bydliště . Dobrá komunikace. ”
Ověřený zákazník
„ Rychlost ”
Ověřený zákazník
„ Vpondělí objednate v uterý máte doma ”
Ověřený zákazník