Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Přenosný stánek

  • Snadná manipulace
  • Pevná, kvalitní konstrukce
  • Spolehlivá ochrana před počasím
  • Jednoduchý transport stánku

Pracujete venku? Potřebujete vybudovat venkovní sklad nebo jen potřebujete nějaký uzavřený prostor na párty? Střecha nad hlavou vždy přijde vhod, ať už pálí slunce, sněží nebo padá déšť. S jednoduchým přenosným stánkem již během pár minut vytvoříte zázemí kdekoli potřebujete. Stačí jen stánek vytáhnout z auta, rozložit, ukotvit a je připraven vám dobře posloužit.

Konstrukce
Rychle-rozkládací nůžková konstrukce přenosných stanů je dostatečně silná na to, abyste mohli přístřešky využít také v prostředí, kde se s nimi nebude zacházet právě v rukavičkách. Na výběr máte ze dvou možností. Buď dáte přednost ocelové konstrukci, nebo hliníkové. Co se týče odolnosti nebo stability, není mezi nimi žádný patrný rozdíl, přičemž ocelová varianta je přece jen vhodnější pro dlouhodobější používání na jednom místě, zatímco hliníkový je ideální zejména v případě, pokud třeba stánek častěji přenášet. Potřebujete-li opravdu profi přenosný stánek, doporučujeme stánek z hexa profilů.

To, že budete mít sucho, zajistí nepromokavá odolná plachta, z níž je vytvořena střecha přenosného stanu. Na střechu lze pomocí suchých zipů připevnit také boční stěny a udělat tak z přenosného stánku uzavřený prostor, například pro převlékání, uskladnění materiálu nebo odložení osobních věcí.

 

Montáž, demontáž a kotvení
Obrovskou výhodou přenosných stánků je jejich snadná montáž a demontáž. Obě operace zvládne také laik již v průběhu 5 minut bez použití nářadí. Do 10 minut od příjezdu na místo je stan plně funkční a zabezpečený proti pohybu. Kotvení je přitom rovněž velmi snadné. Záleží zejména na tvrdosti podkladu. Do hlíny, písku či jiného měkkého povrchu stačí natlouct kotvicí kolíky. Máte-li ovšem pod stánkem betonový povrch, kameny nebo například dřevo, je vhodnější použít vodní zátěže, které zajistí stabilitu konstrukce.

Skladování
Skladování přenosného stánku je absolutně nenáročné. Díky kompaktním rozměrům je stánek ve složeném stavu velmi dobře přenosný. Bez problémů se vejde nejen do dodávek, ale i do osobního auta. V garáži, sklepě či kůlně nezabere přenosný přístřešek prakticky žádný prostor.

Přenosný stánek - photo

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Rychlé jednání. ”
Ověřený zákazník
„ Rychlost ”
Ověřený zákazník
„ Vše přesně podle popisu. Rychlé dodání. ”
Ověřený zákazník