Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Plážový stan s ocelovou / hliníkovou konstrukcí

Plážový stan

  • snadno přenosný, vejde se do kufru auta
  • ochrana před pálícím sluncem, ale i deštěm
  • multifunkční využití
  • rozměry od 2x2m až po 6x3m
  • vyměnitelné náhradní díly

Jistě již z vlastních zkušeností víte, jaký problém představuje najít na pláži nebo v aquaparku stinné místečko. S našimi plážovými stany máte problém vyřešen.

Plážový stan zajistí dostatek prostoru, ochranu před pálícím sluncem a zároveň poskytne i ochranu před zvědavými sousedy. Budete tak mít svůj vlastní VIP prostor na odpočinek či převlékání.


Konstrukce
Plážové stany mají pevnou, hliníkovou nebo ocelovou konstrukci, která po ukotvení odolá i silnějšímu větru. Pro ty nejnáročnější máme v nabídce dva typy hliníkových hexagonových konstrukcí s příslušenstvím.

Součástí každého plážového stanu jsou nepromokavé střešní plachty, takže se nemusíte obávat ani letní budky, kterou v pohodě a v suchu přečkáte.

Montáž, demontáž a kotvení

 

Díky rychlerozkládací nůžkové konstrukci je stan rozložený za 5 minut a stejně dlouho trvá i demontáž stanu. Po dni stráveném u vody jej jednoduše sbalíte a naložíte do kufru auta. Plážový stan jednoduše ukotvíte kotvícími kolíky a kotvícími popruhy pro opásání nákladu, případně vodními zátěžemi z naší nabídky.

 

Skladování
Plážový stan po sestavení zabírá jen málo místa, na další sezonu přečká v pohodě ve sklepě či garáži. Doporučujeme vysušit střešní plachtu.

Plážový stan s ocelovou / hliníkovou konstrukcí - photo

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Rychlé jednání. ”
Ověřený zákazník
„ Dodání do bydliště . Dobrá komunikace. ”
Ověřený zákazník
„ Rychlost ”
Ověřený zákazník