Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Párty stan

Party stan

  • konstrukce ocelová, hliníková, ale i profi
  • montáž, demontáž během pár minut
  • 6 barevných provedení, možnost kombinovat
  • snadno přenosné
  • ochrana před větrem, deštěm, ale také pálícím sluncem

Žádná velká párty se nemůže obejít bez pořádného party stanu. Vše si dokážete dokonale naplánovat, od hudby, cateringu až po nejmenší detaily. Jediné, co naplánovat nelze, je počasí.

Už neriskujte, že Vaši velkolepou party překazí déšť či pálící ​​slunce. S našimi párty stany se vydaří každá akce. Party stany se výborně hodí pro všechny druhy eventů, svatby, oslavy, firemní akce.


Konstrukce
Vybrat si můžete snadno přenosnou a estetičtější hliníkovou konstrukci, nebo pevnější ocelovou. Pro ty, kteří hledají profi party stan, máme v nabídce 2 typy hliníkových hexagonových konstrukcí.

Potřebujete různé rozměry party stanů? Žádný problém! Máte na výběr z rozměrů od nejmenšího 2x2m až po největší 6x3 metry. Stany se dají i spojovat, čímž získáte nadstandardní rozměr. Samozřejmostí jsou nepromokavé střešní plachty.

Montáž, demontáž a kotvení
I ten největší stan v rozměru 18m² dokážete postavit během pár minut. Nepotřebujete k tomu žádné nářadí a zvládnou to i méně zručnější. Složený party stan se bez problémů vejde i do kufru menšího auta.

Vyberte si, jakou barvu a velikost chcete, případně si nechte stan potisknout firemním logem. Výběr je jen na Vás. Potřebujete stan ukotvit na betonu nebo dlažbě? V naší nabídce najdete vodní zátěže, které se dají jednoduše upevnit k noze konstrukce.

Skladování
Poskládaný párty stan zabírá minimum místa a nepotřebuje žádné speciální podmínky na uskladnění.

Párty stan - photo

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Rychlé jednání. ”
Ověřený zákazník
„ Zkušenosti s obchodem nemám protože nakupují poprve ale byl jsem spokojen, rychlostí a dobrou komunikaci děkuji. ”
Ověřený zákazník
„ Rychlé dodání a vstřícný přístup. ”
Ověřený zákazník