Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Moto stan

Moto stan

  • všestranné využití
  • ocelová nebo hliníková konstrukce
  • rychlá montáž/demontáž
  • mobilita, skladnost
  • různé typy konstrukcí
  • možnost přidávat boční plachty

Chybí Vám doma dílna nebo jezdíte na závody a potřebujete zázemí? Vyberte si z našich moto stanů a své soukromí na opravy máte kdykoliv po ruce. Vyčleňte si prostor, v němž se budete věnovat Vašemu autu a skryjte se před zvědavými pohledy nebo počasím.

Je úplně jedno, jestli chcete garáž pro auto nebo motorku, nabízíme Vám několik rozměrů, z nichž si vyberete ten, který Vám vyhovuje nejvíce. Rádi zajistíme i potisk Vašeho stanu v týmových barvách, aby vaši soupeři jasně viděli, s kým mají tu čest.


Konstrukce
Záleží jen na Vás, pro jaký typ konstrukce se rozhodnete. Ať už se rozhodnete pro ocelovou, nebo estetičtější hliníkovou. Nepromokavé střešní plachty jsou samozřejmostí. Boční plachty připevníte jednoduše suchými zipy. Pro ty, kteří chtějí něco víc, doporučujeme hexagonové hliníkové provedení moto stanů. Můžete si vybrat z několika kompaktních rozměrů.

Montáž, demontáž a kotvení

 

Moto stan je velmi rychle stavitelný. S montáží moto stanů nejsou žádné problémy, jsou postavené a připravené k použití již za 5 minut. Montáž a demontáž zvládne každý, není to žádná věda. V případě, že plánujete vzít moto stany do drsnějších podmínek, doporučujeme
je správně ukotvit, ať už kotvícími kolíky nebo vodními zátěžemi.

 

Skladování
Skladování moto stanu je nenáročné, po sbalení zabírá jen málo místa. Při delším uskladnění doporučujeme vysušit střešní plachtu, aby se zabránilo tvorbě plísní.

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Rychlé jednání. ”
Ověřený zákazník
„ Rychlost ”
Ověřený zákazník
„ rychlé jednání ”
Ověřený zákazník