Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Jarmareční rozkládací stánek

Jarmareční stánky

  • Snadná manipulace
  • Pevná, ale lehká konstrukce
  • Spolehlivá ochrana před počasím
  • Mnoho rozměrů a bohatá barevná paleta

Trhy, jarmarky, výstavy jsou skvělým místem, kde můžete prezentovat své služby nebo produkty. Důležitou součástí vašeho prodejního úspěchu je ovšem také prostor, ve kterém své zboží nabízíte.

Vsaďte na rychle-rozkládací nůžkové stany z naší nabídky a nebudete litovat. Poskytnou vám střechu nad hlavou a zajistí vám příjemný, suchý prostor, kde vás nebude obtěžovat déšť, vítr ani ostré slunce. Vaše zboží bude ochráněno v bezpečí jarmarečního stánku.

 

Konstrukce

Co se týče stability, nemusíte mít žádné obavy. Stánky mají kvalitní konstrukci a odolají také extrémní nepřízni počasí. Vybrat si můžete ze dvou konstrukčních řešení. Hliníková konstrukce je lehká a ultra přenosní, vhodná zejména pro ty, kteří se často přesouvají. Ocelová konstrukce zachovává výhody hliníkové, nicméně poskytuje lepší odolnost vůči větru a je také vhodný do prostředí, které vyžaduje vyšší nároky na stabilitu a konstrukci stanu. Součástí stanu je také odolná, nepromokavá střešní plachta, ke které jednoduše připojíte boční plachty pomocí suchých zipů. Nabízíme rovněž zesílené hliníkové hexagonové konstrukce, vybrat si můžete z několika provedení. Boční plachty lze nechat u nás také potisknout reklamním textem.

Montáž, demontáž a kotvení

Montáž jarmarečních stánků zvládnete provést již za 5 minut a podobně rychlá je také demontáž. Nůžková konstrukce je jednoduchá a univerzálně použitelná, rozkládání zvládnou také laici. Kotvení lze realizovat více způsoby, záleží na typu povrchu. V případě betonového povrchu stačí vodní zátěž, do měkčích podkladů doporučujeme kotvící kolíky z naší nabídky.

Skladování

Kompaktní rozměry složeného jarmarečního stánku umožňují snadnou manipulaci a uskladnění stanu. I ty největší rozměry pohodlně složíte tak, že se vejdou do auta nebo dodávky a při skladování nezabírají mnoho místa. Lze je pohodlně umístit i do bytových sklepů.

Dodání

stánky dodáváme prostřednictvím doručovací služby do 1 pracovního dne.

Jarmareční rozkládací stánek - photo

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Rychlé jednání. ”
Ověřený zákazník
„ Vpondělí objednate v uterý máte doma ”
Ověřený zákazník
„ Dodání do bydliště . Dobrá komunikace. ”
Ověřený zákazník