Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Harmonikový stan

Harmonikový stan

  • rychlerozkládací harmoniková konstrukce
  • velký výběr rozměrů a barev
  • snadno přenosný při minimální údržbě
  • ocelový, hliníkový, ale i profi
  • ochrana proti dešti, větru, ale i pálícímu slunci

Harmonikové stany jsou stále oblíbenější. A to především pro svoji harmonikové konstrukci, díky níž rozložení a složení harmonikového stanu zabere jen pár minut. Navíc je to i cenově výhodné řešení dočasného zastřešení. Využití harmonikových stanů je opravdu všestranné - prodejní stánek, zahradní stan, party stan, promo stan a mnoho jiného.

Konstrukce
Harmonikovou konstrukci máme v několika provedeních. Základní provedení je ocelové s povrchovou úpravou práškovou barvou. Hliníková varianta je estetičtější a lehčí. Pro ty náročnější máme v nabídce hliníkové hexagonové konstrukce ve dvou provedeních se 6-úhelníkovým průřezem nohy.

Tyto stany mají vysokou životnost a i přes masivní konstrukci neztratily největší výhody harmonikových stanů - mobilitu, lehkost a skladnost.


Montáž, demontáž a kotvení
I ten největší samorozkládací stan z naší nabídky v rozměru 6x3m složíte a rozložíte během pár minut. Bez použití nářadí a s minimálním úsilím. Poskládaný stan se vejde do kufru každého auta. Jednoduše jej sbalíte a použijete všude tam, kde to právě  potřebujete. Při správném ukotvení harmonikové stany zvládnou i nápor větru a deště.

Skladování
Harmonikový stan můžete uskladnit kdekoliv ve sklepě, garáži nebo na půdě, Nevyžaduje žádné speciální opatření. Doporučujeme dobře vysušit střešní plachtu, aby nevznikly plísně.

Harmonikový stan - photo

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Vpondělí objednate v uterý máte doma ”
Ověřený zákazník
„ Vše přesně podle popisu. Rychlé dodání. ”
Ověřený zákazník
„ rychlé jednání ”
Ověřený zákazník