Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Expresní stan

Expresní stan

  • rychlá montáž a demontáž
  • ocelová, hliníková nebo hexagonová konstrukce
  • velký výběr rozměrů a barev
  • minimální údržba
  • možnost potisku

Expresní stany se širokými možnostmi využití. Party stan, cateringový stan, zahradní přístřešek, prodejní stánek, svatební nebo promo stan. V případě, že potřebujete rychle rozložit střechu nad hlavou, expresní rozkládací stany jsou dokonalým řešením. Navíc je to i cenově velmi výhodné řešení.

Konstrukce
Pevná ocelová nebo hliníková konstrukce zajistí dokonalou stabilitu expresního stanu i v případě nepříznivého počasí a kompaktní rozměry jsou zárukou výborného skladování.

Nepromokavá střešní plachta je samozřejmostí, přičemž zaručuje dokonalou ochranu před deštěm, jakož i pálícím sluncem. Před větrem Vás ochrání boční plachty, které snadno upevníte suchými zipy.


Montáž, demontáž a kotvení
Díky nůžkové konstrukci expresní stany složíte a rozložíte za méně než 3 minuty, bez přerušení zábavy a s minimálním úsilím. Bez použití nářadí to zvládne i méně zručný člověk. V složeném stavu se bez problémů vejde i do kufru menšího auta.

Pro lepší přepravu máme v nabídce i přepravní tašky. Správným kotvením zabezpečíte stan proti poškození vlivem větru. Kotvící kolíky, kotvící popruhy pro opásání nákladu nebo vodní zátěže - stačí si vybrat kotvení, které vyhovuje Vašim potřebám.

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ výborná komunikace výborná komunikace, ”
Ověřený zákazník
„ Vše přesně podle popisu. Rychlé dodání. ”
Ověřený zákazník
„ Rychlé dodání a vstřícný přístup. ”
Ověřený zákazník