Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Easy up stan

EasyUp stan

  • rychlé složení a rozložení
  • ocelová, hliníková nebo profi konstrukce
  • velký výběr rozměrů a barev
  • skladnost a mobilita
  • všestranné využití

Hledáte stan, který lze rychle a snadno rozložit, je stabilní a zajistí Vám ochranu před nepříznivým počasím? Právě jste jej našli! Stačí si jen vybrat ten správný. EasyUp stany nabízíme v různých velikostních provedeních - 2x2m, 2x3m, 3x3m, 3x4,5m a 6x3m.

Potřebujete větší rozměr? Žádný problém! Stany se dají spojovat, díky čemuž si vytvoříte požadovaný rozměr.

Konstrukce
Záleží jen na Vás, zda zvolíte ocelovou, hliníkovou nebo profi hexagonovou konstrukci EasyUp stanu. Všechny jsou snadno přenosné a rychle složitelné. Ke všem konstrukcím máme dostupné náhradní díly. Střešní plachta je nepromokavá, uchycení bočních stěn pomocí suchých zipů.


Montáž, demontáž a kotvení
Montáž a demontáž je hračkou. EasyUp stan postaví během pár minut díky nůžkové konstrukci i jedna osoba. EasyUp stan můžete postavit bez nářadí a větší námahy kdekoliv a kdykoliv.

Po sestavení se vejde také do kufru osobního auta. Kotvení zabezpečíte buď vodními zátěžemi, nebo kotvícími kolíky a kotvícími popruhy pro opásání nákladu.

Skladování
Poskládaný stan se vejde do kufru osobního auta a při uskladnění na delší dobu nepotřebuje žádné speciální opatření. Střešní plachty doporučujeme vysušit, aby se zabránilo jejich zaplísnění.


Easy up stan - photo

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Vše přesně podle popisu. Rychlé dodání. ”
Ověřený zákazník
„ rychlé jednání ”
Ověřený zákazník
„ Rychlé vyřízení objednávky ”
Ověřený zákazník