Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Výstavní stany na Agrokomplex

Agrokomplex se blíží mílovými kroky, a pokud patříte mezi ty, kteří do Nitry nejezdí se jen jako diváci, ale i vystavovatelé, je nejvyšší čas začít finišovat s přípravami prezentace vašich produktů nebo služeb.

Agrokomplex

Největší zemědělská a potravinářská výstava na Slovensku se bude konat v termínu 22. až 25. srpna 2019, jako vždy v prostorech národního výstaviště v Nitře. Stejně jako v minulých ročnících, opět si přijdou na své odborníci, ale také laická veřejnost, včetně rodin s dětmi. I tentokrát se očekává, že dorazí více než 115 000 návštěvníků, nejen ze Slovenska.

Bude se na co dívat. Hlavními lákadly Agrokomplex 2019 budou 

  • Národní výstava hospodářských zvířat

  • mezinárodní družstevní kontraktačně-prodejní výstava Coopexpo

  • prezentace programu rozvoje venkova v podobě 3D Slovenska

  • Gazdovský dvůr - program rozvoje venkova očima dětí

  • výstavní prohlídky nejlepších pěstitelů - Ovoce roku a Zelenina roku 

  • Festival národních specialit. 

Kromě těchto akcí bude připraven i kulturní program, soutěže a hry pro děti. Aktivity by měly být zaměřeny na naplnění cíle letošního Agrokomplexu - zvýšit zájem lidí o život na venkově.

Množství akcí, které se v rámci Agrokomplexu pořádají, jistě potěší i vystavovatele. Čím více návštěvníků přijede, tím větší je šance, že se vám podaří prezentovat dostatečnému množství potenciálních zákazníků nebo byznys partnerů.

Kvalitní prezentaci může podtrhnout mnoho detailů, my ovšem chceme vaši pozornost napřímit na jeden z těch nejviditelnějších - výstavní stan. Je velmi důležité, aby vás bylo vidět, ale ti, kteří vystavují, resp. prodávají již déle, dobře vědí, že od stanu nebo stánku by měli očekávat více než jen ohraničení své výstavní plochy.

Kvalitní výstavní stan by měl být dostatečně prostorný, se snadnou manipulací, lehký, skladný a pevný. Těch parametrů není málo, nicméně naše rozkládací nůžkové párty stany všechny splňují a ještě nabízejí i mnoho výhod navíc.  

Můžete si zvolit, zda chcete stan s hliníkovou nebo ocelovou konstrukcí, vybrat z několika rozměrů (od 2x2m až po 3x6m) a zvolit si některou z více barev. Samozřejmostí je možnost dokoupení dalšího příslušenství a náhradních dílů - plachet, popruhů pro opásání, zátěží, atd.

Výstavní stan Agrokomplex

Hlavní předností našich stanů je zejména rychlý a snadný způsob rozložení. Stabilní konstrukce stanu je navržena tak, aby ji během tří minut postavil i laik, bez jakéhokoliv návodu a odolala větru do rychlosti až 30 km/h. K montáži nepotřebujete žádné nářadí, jednoduše roztáhnete nůžkovou konstrukci a máte překrytý prostor o rozloze 9 až 18 metrů čtverečních. 

Rádi vám pomůžeme také s propagací. Pokud používáte stan na prezentacích, můžete využít naši nabídku týkající se jeho potisku. Stačí, když nám pošlete grafický návrh toho, co chcete mít umístěné na svém stanu, a ostatní vyřídíme my. S potiskem je stan viditelnější a zákazníci si vás lépe zapamatují a snadněji vyhledají.

Držíme vám na Agrokomplexu pěsti a věříme, že naše stany přispějí k tomu, abyste se z výstavy vraceli spokojeni a s úsměvem na tváři.