Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Výstava GARDENIA 2019 na Slovensku

Letní dny již klepou na dveře a s teplými slunečními paprsky i letos přichází nejkrásnější jarní výstava GARDENIA 2019. Jako každý rok,tak i letos souběžně s ní proběhne také výstava DOMEXPO.

Ať už milujete květiny, pěstujete bonsaje, nebo je vám spíše bližší pořádná manuální práce, od 25. do 28. dubna si na výstavišti Agrokomplex v Nitře přijdete na své. Celý název výstavy zní GARDENIA DOMEXPO BONSAI GALLERY a jasně napovídá, co bude letos pod Zoborem hrát prim.

Ročník 2019 nabídne milovníkům zahrad čtyři stylové květinové expozice. Obdivovat budete moci expozice ve vintage stylu či přímořském stylu, nebo se potěšit barvami v expozicích v žlutých pastelových barvách či růžových odstínech, které pohladí nejen romantické duše.

Výstava ovšem není pouze o květinách, nabídne komplexní pohled na zahradu jako celek a inspirovat se můžete množstvím tipů také z oblasti grilů, skleníků, altánků, zahradních domků, bazénů, vířivek a dalšího zahradního příslušenství.

Milovníci bonsají budou moci nakouknout za oponu profesionálního pěstování bonsajů. V Expozici Bonsai Gallery najdete více než 70 bonsají, vypěstovaných v slovenských a českých bonsai klubech, společně s úžasnou expozicí japonské krajinky s kaligrafickou videoprojekcí. Poprvé budete moci objevit i tajemství umění SUISEKI. Překvapí vás, jak úžasně si dovede příroda pohrát s obyčejnými kameny a pomocí nich pobláznit lidské smysly tak, aby v kamenech viděli neuvěřitelné obrazy všeho možného.

Máte-li v nejbližší době plány nejen, co se týče zahrady, ale i vlastního bydlení, stavební výstava DOMEXPO vás seznámí s moderním bydlením a kompletní stavbou domu či renovací bytu. Určitě se nechte inspirovat současnými stavebními trendy, můžete tím výrazně ulevit svému rozpočtu.

Program výstavy se do velké míry věnuje právě novým generacím montovaných domů nebo návratnosti fotovoltaiky v rodinném domě. Blíže se seznámíte s technologií zdravých domů, jakož i s alternativami a řešeními v oblasti nakládání s odpady.

Loni se na výstavě představilo více než 300 vystavovatelů a letos jich bude ještě o něco více. Pokud vás zajímá i profesionální pohled na jednotlivé expozice, určitě si nezapomeňte všimnout reklamní stany, v nichž se jednotliví vystavovatelé prezentují. Ve většině případů se jedná o stany z nabídky expodom.sk a budete-li chtít někdy svou práci a úsilí prezentovat, rádi připravíme propagační stan také pro vás.

Ať už jste profesionál nebo laik, návštěvu Nitry určitě nebudete litovat. Čeká vás množství speciálních expozic, workshopů a skutečně bohatý program pro dospělé i děti. Stačí mít jen otevřené oči a všude kolem vás najdete inspiraci v oblasti nejnovějších trendů ze světa zahrad a bonsají nebo zjistíte, jak lze poměrně levně postavit montovaný dům nové generace.

GARDENII 2019 si určitě užijete. A pokud náhodou patříte mezi vystavovatele, kteří na poslední chvíli hledají rozkládací reklamní stany pro své produkty, ty nejlepší stany najdete v naší nabídce.