Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Rozkládací stůl

Rozkládací stůl je ideálním řešením pro situace, kdy potřebujete vytvořit stabilní prostor během krátké doby. Výhodou je zejména to, že ho postavíte kamkoliv budete potřebovat, a po skončení akce můžete stůl jednoduše sbalit a přenést do auta nebo do sklepa.

Rozkládací plastové stoly z nabídky Expodum vám vyřeší problém s nedostatkem místa. Vynikají jednoduchým designem, kvalitou provedení, rozměry i cenou. Ve srovnání s obyčejným plastovým stolem, případně klasickým kempingovým stolkem jsou robustnější, stabilnější a variabilnější.

Vybrat si můžete ze dvou rozměrů - 240 cm a 180 cm dlouhých desek. Větší rozměr doporučujeme pro oslavy, menší je ideální pro prodejní stánky, samozřejmě,využití je ovšem jen na vás. Rozložení a složení stolu je otázkou několika sekund a zvládne ho také absolutní laik.

Pro okamžité použití stačí otevřít desku, uzamknout ji, vyklopit nohy a stůl je hned připraven plnit svou funkci. Složení je stejně snadné. Ve složeném stavu má stůl poloviční rozměry, než když je rozložený, a má praktické ucho pro snadné přenášení. Převézt stůl v autě kamkoliv, kde ho budete potřebovat, proto nepředstavuje žádný problém.

Deska je zhotovena ze silného tvrzeného plastu, který odolá i ne právě šetrnému zacházení. Konstrukce je pevná, kovová a zajistí, že stůl je stabilní a nekýve se. Rozkládací stoly lze snadno skladovat a jsou nenáročné na údržbu.

Rozkládací stůl je vhodný pro celoroční používání. Díky použitým materiálům bez problémů vydrží v každém počasí. V létě vám poslouží během party na zahradě a v zimě klidně také u vánočního stromečku.

Rozkládací stůl - photo

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Zkušenosti s obchodem nemám protože nakupují poprve ale byl jsem spokojen, rychlostí a dobrou komunikaci děkuji. ”
Ověřený zákazník
„ Rychlost ”
Ověřený zákazník
„ Rychlé dodání a vstřícný přístup. ”
Ověřený zákazník