Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Plastové stoly

Plastový stůl je ideálním řešením pro všechny, kteří potřebují stabilní stůl, ale nechtějí ho mít rozložený trvale na jednom místě. Pokud se chystáte uspořádat oslavu, party, nebo potřebujete kvalitní stůl do vašeho prodejního stánku, plastový stůl z Expodomu vyřeší vaše problémy.

Jde o kvalitní výrobek, který ve srovnání s klasickým plastovým stolem, případně nestabilním kempingovým stolem nabízí několik podstatných výhod. Především kvalitu provedení, stabilitu, možnost snadného složení a v neposlední řadě také komfortní rozměry.

Plastový stůl s možností rozložení vám vyřeší problémy s tím, jak získat prostor pro hosty nebo zboží. Vybrat si můžete až ze dvou rozměrů. Délka desky 240 cm se hodí spíše pro větší oslavy nebo akce, 180 cm délka je vhodná pro prodejní stánky. Nicméně, využití je variabilní. Stůl snadno složíte a rozložíte během pár vteřin. Pokud je rozložený, stačí složit nohy a přeložit ho na polovinu. Ve složeném stavu má poloviční rozměry, než když je rozložený. Díky tomu stůl lehce převezete také v menším autě všude tam, kde ho budete potřebovat.

Všechny plastové stoly mají patentovanou rozkládací konstrukci. Vrch stolu je vyroben z tvrzeného, ​​odolného plastu, který se nezlomí a ani nedochází k jeho odírání. Nohy stolu jsou rozkládací a jsou vyrobeny z pevného kovu, který zajistí dostatečnou stabilitu stolu. Nemusíte se bát, že by se převrhl, nebo kýval.

Plastový stůl s možností rozložení je skvělým pomocníkem během celého roku, v létě vám poslouží na dovolené, v zimě klidně i při štědrovečerní oslavě. Využijte všechny jeho přednosti.

Plastové stoly - photo

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Zkušenosti s obchodem nemám protože nakupují poprve ale byl jsem spokojen, rychlostí a dobrou komunikaci děkuji. ”
Ověřený zákazník
„ Rychlé vyřízení objednávky ”
Ověřený zákazník
„ Rychlé jednání. ”
Ověřený zákazník