Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Kempingový stůl

Pokud patříte k nadšencům, kteří veškerý volný čas tráví v přírodě na čerstvém vzduchu, jistě oceníte výhody kempingového stolu. Vychutnávat si jídlo na kolenou to přece není ono. A je jedno jestli jste s přáteli na stanovačke, pikniku nebo na kámošema na rybách. Rozkládací kempinkový stůl se stane vaším pomocníkem všude.

Kempingový stůl je vhodný nejen na exteriérů. Využívá se i v interiéru. Mnoho cateringové společnosti je využívají na firemních akcích či svatbách. Rozkládací stoly bývají často umístěny pod párty stany.

Kempingový stůl má pevnou a stabilní konstrukci. Díky skládací konstrukci ho postavíte během pár minut a to bez použití jakéhokoliv nářadí. Nepotřebujete k tomu dokonce ani žádný návod. Systém rozkládání je opravdu velmi jednoduchý. Vrchní deska je vyhotovena z odolného plastu, který je nenáročný na údržbu. Zajišťovací mechanismus zabraňuje nečekanému poskládání stolu.

Kempingové stoly jsou dostupné ve dvou délkách - 240 cm a 180 cm. Poskládané mají však poloviční rozměry, proto vám do auta vejde ještě kopec jiných věcí. Díky pohodlnému oušku na skládaném stole přenos takového zvládne i jedna osoba.

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ rychlé jednání ”
Ověřený zákazník
„ Rychlé vyřízení objednávky ”
Ověřený zákazník
„ Zkušenosti s obchodem nemám protože nakupují poprve ale byl jsem spokojen, rychlostí a dobrou komunikaci děkuji. ”
Ověřený zákazník