Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Hliníkový stan

Hliníkový stan

  • lehká a estetická konstrukce
  • možnost reklamního potisku
  • vysoká životnost
  • široký výběr rozměrů a barev
  • nepromokavá střešní plachta

Hledáte lehký, přenosný stan, který je jednoduše sestavitelný a široce využitelný? V tom případě jsou pro Vás hliníkové stany ideálním řešením. Jsou jednoduché, použitelné kdekoliv a jejich rozložení a složení je jen otázkou pár minut. Hliníkové stany se vyznačují lehkou váhou, což při své práci ocení hlavně ženy. Hliník působí navíc i esteticky, čili je lze dokonale využít jako promo stany, reklamní stany či výstavní stany. Možnosti využití stanu
jsou opravdu široké.

Konstrukce
Hliníková konstrukce je velmi lehká, estetická a působí dostatečně reprezentativním dojmem na každé společenské akci. V nabídce máme tři typy hliníkových konstrukcí, od základní až po profi konstrukce.

Hexagonová hliníková konstrukce osloví i toho nejnáročnějšího zákazníka. A navíc, všechny konstrukce jsou šroubované, takže jakýkoliv díl si dokážete vyměnit i sami. Nepromokavé střešní plachty jsou samozřejmostí, v případě potřeby je možné boční plachty připojit suchými zipy.


Montáž, demontáž a kotvení
Rychlerozkládací nůžková konstrukce hliníkových stanů umožňuje pohodlnou montáž i méně zručným lidem. I ten největší stan z naší nabídky o rozloze 18m 2 dokáže rozložit a složit během pár minut i jedna osoba. Pro svou lehkost je hliníkový stan velmi oblíbený, bez
větších problémů jej dokážete přenášet z místa na místo. Navíc, při správném kotvení stan odolá i silnějšímu větru, proto se netřeba obávat poškození.

Skladování
Po sestavení nezabírá mnoho místa, nepotřebuje žádné speciální uskladnění, před uskladněním doporučujeme plachty dobře vysušit.

Prověřené našimi zákazníky

Výběr nezávislých recenzí našich zákazníků z portálu Heuréka

Heureka logo
„ Rychlost ”
Ověřený zákazník
„ Rychlé vyřízení objednávky ”
Ověřený zákazník
„ Rychlé jednání. ”
Ověřený zákazník